Sami Sallisen

KEHONKIELIVALMENNUS

Haluatko saada lisätietoja tulevista valmennuksista?

Jätä meille yhteystietoja, niin kuulet ensimmäisten joukossa seuraavasta kehonkielivalmennuksesta. 

Samalla liityt mukaan uutiskirjeeni postituslistalle. Lähetän noin kerran kuukaudessa ajankohtaista asiaa vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojen kehittämisestä ja saat heti käyttöösi minun 5 vinkkiä luottamuksen rakentamiseen!

Voit poistua postituslistalta milloin tahansa, löydät uutiskirjeiden lopussa "unsubscribe"-linkin.

Sanatonta viestintää on tutkittu kymmeniä vuosia ja sitä hyödynnetään laajasti yrityselämän ja
viranomaistoiminnan tarpeissa.


Kehonkielen syvällinen ymmärtäminen on tämän päivän tärkeimpiä työelämän taitoja.

 

Mitä enemmän vuorovaikutustilanteeseen liittyy tunnetta, sitä enemmän me viestimme aidoista tunteista ja ajatuksistamme eleillämme ja ilmeillämme. Kehonkielen havainnointi ja sen oikea tulkinta, voi antaa meille mielettömän määrän sellaista informaatiota keskustelukumppanin tunteista, ajatuksista ja aikomuksista, mitä ei puheesta voi irti saada. Koska kehonkieli on hyvin pitkälle alitajuista, se on myös useimmiten puhetta paljon rehellisempää, mikä tekee siitä niin hyödynnettävää kaikissa vuorovaikutustilanteissa.

 

VALMENNUS SISÄLTÄÄ

Laajan videomateriaalin valmennuksen eri osa-alueista, esimerkkejä ja opetusvideoita, sekä harjoituksia tukemaan kehonkielen tulkintaa käytännössä.

6 viikon valmennuksen aikana opit

  • Kehonkielen tulkinnan periaatteet
  • Kasvoskannauksen, eli kuinka havaita tärkeät ilmeet onlinessa
  • Keskustelukumppanin positiivisuutta ja negatiivisuutta osoittavat signaalit
  • Miten epämukavuus näkyy ilmeissä ja eleissä
  • Kuinka rakentaa luottamus
  • Miten vakuuttaa keskustelukumppaniin nopeasti ja tehokkaasti
  • Miten voi saada vastauksia ilman kysymyksiä
  • Miten voi selvittää, että valehteleeko toinen sinulle

Valmennusmateriaali on käytössäsi 6 kuukautta ostohetkestä.

 

Kehonkielen oikea tulkinta antaa ratkaisevan etulyöntiaseman sopimus- ja myyntipalavereissa, haastatteluissa, myyntitilanteessa, kokouksissa ja kaikissa sosiaalisissa kohtaamisissa.

Lupaamme, että valmennuksen jälkeen elämäsi muuttuu, kun opit lukemaan asiakkaasi, työtoverisi, liike- tai neuvottelukumppanisi todellisia ajatuksia ja tunnetiloja sekä hyödyntämään tietoa haluamaasi suuntaan. 

VALMENTAJASI VERKKOKURSSILLA:

SAMI SALLINEN

Sami Sallinen on turvallisuuden ja kehonkielen ammattilainen. Hän on puhuja, valmentaja, mediakommentaattori, sekä Kehokoodi -kirjojen (2019 ja 2020) kirjoittaja.

Sami on entinen huumepoliisi, väkivaltarikostutkija ja suojelupoliisin virkamies. Hän on toiminut kansainvälisissä under cover –operaatioissa ja rikostutkintatehtävissä ympäri Eurooppaa sekä toiminut pitkään yksityissektorilla operatiivisten riskien ja yritysturvallisuuden parissa.

Sanatonta viestintää hän on hyödyntänyt tehokkaana työvälineenä yli 30 vuotta värikkäällä työurallaan erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

”Vuosien varrella olen oppinut sen, että se, joka pystyy tulkitsemaan toisen eleitä ja ilmeitä oikein, on aina askeleen edellä kaikissa neuvottelutilanteissa. Sen vuoksi sanattoman viestinnän syvällinen ymmärtäminen tarjoaa vahvan kilpailuedun kaikissa yrityselämän kohtaamisissa”